top of page

Narrow Casting - Fysio TV - Licentie

00024
€30,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Meest uitgebreide narrowcasting systeem

Uw eigen uitzending in de wachtkamer of trainingsruimte

Met onze narrowcasting software heb je alles in huis om je content flitsend te maken! Heel gemakkelijk maak jezelf een eigen TV uitzending. Kies uit een giga-bibliotheek boordevol templates, stock-foto’s /-video’s en achtergronden. Stuk voor stuk speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige narrowcasting. Natuurlijk kun je ook je eigen beelden en video's in de software plaatsen. Allemaal via internet. Met je eigen inlog kun je waar je ook bent en wanneer je maar tijd hebt een mooie uitzending maken.

Naast algemene bedrijfsinformatie kun je de informatie ook afwisselen met interessante video’s over bepaalde thema’s , recente nieuwsberichten of video’s die juist wat ontspanning bieden. Dan lijkt de wachttijd voor de patiënten minder lang en zijn ze in de tussentijd ook beter geïnformeerd.

Narrowcasting helpt bij de communicatie naar de patiënten en maakt de totale beleving van het bezoek aan de praktijk of instelling binnen zorg en welzijn prettiger.

Verras je bezoekers met je eigen programma. Met onze narrowcasting werk je eenvoudig, trefzeker en gericht aan een band met je klant!

Dus wacht niet langer. Kies voor jouw eigen TV uitzending. Per maand betaal je nu slechts € 30.

PROBEREN?

Je kunt nu 4 weken proberen voor slechts: € 50..


FEATURES

200+ zelf in te vullen live widgets en templates Zoals NU.nl headlines, buienrader, NS vertrektijden en zelf in te vullen templates op maat gemaakt voor elk segment.
Scheduling Afspeellijsten afspelen waar en wanneer jij dat wilt. Afspeellijsten kunnen worden gescheduled per speler, uur, datum, dagen van de week en op interval.
100+ stockafbeeldingen en video’s Een bibliotheek vol afbeeldingen en video’s die je kunt gebruiken in je templates. Uiteraard kun je ook zelf afbeeldingen en video’s uploaden.

Wij bieden je een database aan self-support artikelen aan.

Toon makkelijk en snel Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en meer Met onze social media widgets toon je berichten van jouw social media kanalen of van andere pagina’s. Ook kun je een social wall tonen waarin berichten van meerdere social media en bijv. NU.nl tegelijk getoond worden.
Maandelijks nieuwe content van ons creatieve team Zoals entertaining videomagazines over verschillende rubrieken, Quest Braintainment en viral video’s.

Volledige controle over gebruikers. Je hebt volledige controle over je profiel en instellingen. Maken er ook anderen gebruik van de narrowcasting? Geen probleem, easyscreen biedt je de mogelijkheid gebruikers toe te voegen en te beheren. Gebruikers kunnen goedkeuring vragen voor hun content aan de beheerder

Automatisch nieuwe updates en upgrades door ons software team Afspraken in een vergaderruimte gemakkelijk en overzichtelijk in beeld.
Playlisting Drag ‘n drop templates in een afspeellijst, kies je eigen volgorde en maak zo jouw unieke playlist.
Tickertapes en schermindeling Met een tickertape vul je jouw programma aan met een RSS ticker onder in het scherm. Jouw content is fullscreen of in een schermindeling met andere informatie te tonen.
Bewaar dit product voor later
bottom of page