top of page

“Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn.”

- Henry Ford

ZOEKMACHINES (SEO)

Zoekmachine optimalisatie of kortweg SEO waarom zou je dat doen?

 

Het belangrijkste voordeel van het inzetten van zoekmachine optimalisatie is dat jezelf kunt kiezen waarop je gevonden wil worden. En vervolgens wil je met die keuze natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekmachines.

Werkwijze

In 4 stappen verzorgen we jouw SEO.

 

Stap 1: Zoekwoorden zoeken en controleren

Jouw specialisaties, manier van werken die voor jouw praktijk het meest interessant is om bekend te maken, daar wil je op gevonden worden. In SEO termen zijn dat je zoekwoorden. We onderzoeken in jouw regio of er veel op die zoekwoorden wordt gezocht. Het is de controle of deze zoekwoorden wel interessant zijn voor de doelgroep. Misschien zijn de zoekwoorden te specialistisch zijn of misschien zijn er wel synoniemen die men nog vaker gebruikt dan het woord dat we hebben gekozen.

Stap 2: Website optimaliseren

Na de controle gaan we jouw website optimaliseren. Door de opbouw van een duidelijke structuur en het optimaliseren van de webteksten. Veel praktijkwebsites maken nog geen gebruik van een duidelijke structuur. Niet voor zoekmachines en, nóg belangrijker, ook niet voor de bezoekers.

Stap 3: Linkbuilden 

Linkbuilden is een tak apart, veel werk achter de schermen, maar zorgt er wel voor dat je websites een dominante posities verkrijgt. Omdat InFysio veel websites oplevert is linkbuilding zeer sterk op het gebeid van fysiotherapie en manuele therapie. Daar kan een gemiddeld reclamebureau niet tegen op.

Stap 4: Analyseren

Na het zoekwoorden onderzoek wat we uitvoeren in stap 1 analyseren we wekelijks. Zo kan er precies worden gezien wat de resultaten zijn. Het doel is minimaal een top 10 positie, maar veelal staan we bij de top 3 resultaten. Hierdoor wordt uw praktijk snel gevonden en nemen bezoekers sneller contact met u op. 

bottom of page